Home.Hotstone.Coldstone.Ontspanning.Voetreflex.Stoel.Reiki Behandeling.Tarieven.Bedrijven.Info & Contact.

www.hotstonemassagerotterdam.nl • Massagepraktijk Jolanda Blokker • K.v.K Rotterdam 24434929 • © Alle Rechten Voorbehouden • Concept & SEO: Aad’s WebServices

Blogger button
Facebook Button

Voetreflex Massage Rotterdam

 

Geef uw voeten de verzorging die zij nodig hebben

Voetreflexmassage

Uw voeten vormen letterlijk het fundament voor uw evenwicht. Vaak worden zij echter vergeten. Ze zitten opgesloten in schoenen en krijgen doorgaans weinig aandacht. Maar ook de dragers van uw lichaam verdienen de verzorging die zij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan scrubs, het aanbrengen van voetcrèmes en pedicure behandelingen. Dit zijn echter vooral cosmetische oplos-singen.

 

Het zenuwstelsel van de voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van het lichaam. Door middel van een ontspannende voetreflexmassage kunt u bepaalde energie-verbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beïnvloeden en weer in evenwicht brengen.

 

Voetreflexmassage kan op bijna iedereen toegepast worden. Het heeft te maken met het gezond houden van het lichaam. U gaat zich beter en meer ontspannen voelen.

Gewoon omdat het zo goed voelt

 

Doel van een massage kan zijn gelegen in het voorkomen dan wel bestrijden van klachten of symptomen van lichamelijke of geestelijke/emotionele aard. Massage kan echter ook op andere aspecten van het welzijn gericht zijn. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan rust en ontspan-ning, maar zeker ook aan verwenning en genieten. Voeten zijn vaak de meest belaste lichaamsdelen. Ze dragen de hele dag uw gewicht en hoe langer u loopt of staat, hoe vermoeider ze worden. Zo nu en dan een zalige voetreflexmassage is daarom een puur genot.

Hoge hakken