Home.Hotstone.Coldstone.Ontspanning.Voetreflex.Stoel.Reiki Behandeling.Tarieven.Bedrijven.Info & Contact.

www.hotstonemassagerotterdam.nl • Massagepraktijk Jolanda Blokker • K.v.K Rotterdam 24434929 • © Alle Rechten Voorbehouden • Concept & SEO: Aad’s WebServices

Blogger button
Facebook Button
Cadeaubon Hotstone Massage Rotterdam

Hotstone Massage Rotterdam - Geschenkbonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een massage cadeau.

 

Iedereen kent wel iemand die eens een ontspannende massage verdient. Bijvoorbeeld uw vriend of vriendin of een aanstaand bruidspaar, die overwerkte vader of vermoeide moeder.

 

Maar het is ook leuk om een geschenkbon voor een speciale gelegenheid te geven zoals een verjaardag of trouwdag, vaderdag, moederdag, Kerstmis of Valentijnsdag, of als bijzondere beloning (geslaagd voor een examen, stoppen met roken

 

Het is natuurlijk een nog grotere verrassing als u de massage cadeaubon zomaar geeft. Verwen een speciaal iemand eens met een massage cadeaubon.

PayPal logo

Online betalen met uw creditcard of via uw bank/ girorekening zonder zorgen.

Als u een cadeaubon bestelt, sturen wij deze standaard naar uw adres zodat u de bon persoonlijk aan de begunstigde kan geven. Heeft u liever dat wij de bon rechtstreeks naar begunstigde sturen, vermeld dan naam en adres van begunstigde, alsmede naam afzender en eventuele boodschap, in het vak "instructies verkoper" tijdens afhandeling betaling in PayPal.

Heeft u een ander bedrag in gedachten, of betaalt u liever d.m.v. bank- of giro-overschrijving? Neem dan vooraf contact met ons op.

 

Na ontvangst van uw betaling sturen wij u binnen twee werkdagen de cadeaubon van uw keuze naar het door u opgegeven adres.

 

Cadeaubon t.w.v. 35

Cadeaubon t.w.v. 40

Cadeaubon t.w.v. 45

Cadeaubon t.w.v. 55

Cadeaubon t.w.v. 60

Cadeaubon t.w.v. 70

moederdag

Moedersdag

8 Mei 2011

Verwen haar eens met een heerlijke massage!

Klik hier