Home.Hotstone.Coldstone.Ontspanning.Voetreflex.Stoel.Reiki Behandeling.Tarieven.Bedrijven.Info & Contact.

www.hotstonemassagerotterdam.nl • Massagepraktijk Jolanda Blokker • K.v.K Rotterdam 24434929 • © Alle Rechten Voorbehouden • Concept & SEO: Aad’s WebServices

Blogger button
Facebook Button
Zwakke schakel

Stoelmassages Voor

Medewerkers Van

Bedrijven In Rotterdam

 

 

 

Vermindering ziekteverzuim en RSI-Preventie

Een fitte werknemer presteert beter en gaat makkelijker om met stressvolle situaties. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en neemt arbeidsverzuim af.

 

Voorbeelden van door stress veroorzaakte symptomen zijn: rugpijn, stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook een eenzijdige werkhouding of steeds herhaalde bewegingen  (Repetitive Strain Injury - RSI ook Complaints on Arms, Necks, and Shoulders - CANS geheten) zorgen voor hardnekkige klachten. Dit soort problemen zijn echter veelal vrij eenvoudig met een stoelmassage te voorkomen.

 

De stoelmassages zijn individuele sessies van 15 tot 20 minuten met behulp van een ergonomisch ontwikkelde stoel en kunnen op uw locatie plaatsvinden. Er wordt geen olie gebruikt en de massages worden door de kleding heen gegeven. Om het normale werk zo min mogelijk te verstoren kunnen de behandelingen in overleg plaatsvinden op elk gewenst tijdstip.

 

De effecten van de massages zijn direct merkbaar. Na een behandeling voelen werknemers zich weer fit, verkwikt en helder van geest. Het concentratievermogen neemt toe, evenals het energie-niveau.

 

Arbovoorzieningen en Fiscaal voordeel

Onder verstrekkingen of vergoedingen die niet als beloningsvoordeel worden ervaren, vallen onder meer vergoedingen of verstrekkingen die samenhangen met verplichtingen van de werk-gever op grond van de Arbeidsomstandigheden-wet zonder dat de werknemer hierdoor een aanmerkelijke privébesparing geniet. Als u gebruik maakt van de werkkostenregeling, zijn de betreffende vergoedingen of verstrekkingen onbelast. Een stoelmassage is onder de vol-gende voorwaarden een vrije verstrekking:

 

 

Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat, gebaseerd op aantal mensen en frequentie behandelingen.